Op maat gemaakte kantoormeubelen

Ga je een nieuw kantoor openen of wil je de indeling van je huidige kantoor opnieuw inrichten? Je hebt bij het inrichten twee keuzes: A) Je koopt meubels bij een winkel of B) je laat meubels op maat maken. Steeds meer bedrijven kiezen voor optie B omdat de inrichting van je kantoor enorm veel zegt over het imago dat je wilt uitstralen. De standaard tafels, stoelen en kasten zijn natuurlijk prima, maar op maat gemaakte meubelen kun je precies zo laten maken als je wilt. Zo kan je zorgen voor een hippe, strakke, ouderwetse of out-of-the-box uitstraling die past bij jouw bedrijf en imago! Daarnaast is het een feit dat mooi meubilair en een fijne werkomgeving voor een meer gemotiveerd team zorgt. Ontdek daarom de wonderen van op maat gemaakte meubelen bij Meubelmaker Anselm Oome!

Soorten meubelen voor kantoren

Wij maken regelmatig meubelen voor kantoorruimtes en denken graag met je mee over wat je precies nodig hebt voor de inrichting. Zo maken wij onder anderen:

 • Bureau’s
 • Stoelen
 • Kasten
 • Archiefkasten
 • Tafels (vergadertafels/lunchtafels etc.)
 • Lampen
 • Accessoires

Kosten kantoormeubelen

Ben je benieuwd wat een op maat gemaakt kast ongeveer kost? Meubelmaker Anselm Oome hanteert een uurtarief van ongeveer €50,- per uur exclusief materiaalkosten. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we, gebaseerd op ons uurtarief, een vrijblijvende offerte voor je samenstellen. 

  Meubelen laten maken, hoe werkt het?

  Je wilt meubelen op maat laten maken, hoe werkt dat bij Meubelmaker Anselm Oomel? 

  1. Je hebt op onze website gekeken en bent geïnteresseerd in meer informatie/een vrijblijvende offerte. Je bezoekt onze contactpagina en vult een contactformulier in. 
  2. Aan de hand van het verstuurde formulier geven wij terugkoppeling over de vragen en/of sturen wij een vrijblijvende offerte op. Wil je liever afspreken om de opties te bespreken? Ook dat is mogelijk!
  3. Wanneer je tevreden bent over het contact/de offerte dan plannen we graag een afspraak in om jouw wens tot in de puntjes uit te werken. Aan de hand van foto’s, tekeningen en ideeën zullen we samen tot een perfect ontwerp komen.
  4. Wij maken een final ontwerp en bij akkoord gaan we aan de slag met de productie.
  5. Wij leveren de op maat gemaakte meubelen op locatie af en zorgen voor de plaatsing. 
  6. Nazorg. Heb je vragen of opmerkingen achteraf, we horen het graag!

  Vrijblijvende offerte aanvragen?

  Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Ga dan via onderstaande button naar onze contactpagina.