Op maat gemaakte kasten

Een kast is vaak een prominent meubelstuk in de inrichting van de ruimte. Veel mensen kiezen daarom tegenwoordig voor een op maat gemaakte kast. Voorbeelden van kasten die op maat gemaakt kunnen worden zijn kledingkasten, servieskasten of TV meubelen. Onderstaand een aantal voorbeelden van op maat gemaakte kasten:

Kosten op maat gemaakte kast

Ben je benieuwd wat een op maat gemaakte kast ongeveer kost? Meubelmaker Anselm Oome hanteert een uurtarief van ongeveer €50,- per uur exclusief materiaalkosten. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we, gebaseerd op ons uurtarief, een vrijblijvende offerte voor je samenstellen. Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Kast op maat laten maken, hoe werken wij?

Je wilt een kast op maat laten maken, hoe werkt dat bij Meubelmaker Anselm Oome? 

  1. Je hebt op onze website gekeken en bent geïnteresseerd in meer informatie/een vrijblijvende offerte. Je bezoekt onze contactpagina en vult een contactformulier in. 
  2. Aan de hand van het verstuurde formulier geven wij terugkoppeling over de vragen en/of sturen wij een vrijblijvende offerte op. Wil je liever afspreken om de opties te bespreken? Ook dat is mogelijk!
  3. Wanneer je tevreden bent over het contact/de offerte dan plannen we graag een afspraak in om jouw wens tot in de puntjes uit te werken. Aan de hand van foto’s, tekeningen en ideeën zullen we samen tot een perfect ontwerp komen.
  4. Wij maken een final ontwerp en bij akkoord gaan we aan de slag met het realiseren van de kast.
  5. Wij leveren de op maat gemaakte meubelen op locatie af en zorgen voor de plaatsing. 
  6. Nazorg. Heb je vragen of opmerkingen achteraf, we horen het graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Ga dan via onderstaande button naar onze contactpagina.