Op maat gemaakte keukens

Wil je een nieuwe keuken en wil je wellicht kiezen voor een op maat gemaakte keuken? Dat kan bij Anselm Oome! Waar je bij een woonboulevard een standaard keuken kunt uitkiezen, maken wij een keuken compleet naar jouw wens. De kleur, de kasten, een kookeiland, wat je ook maar wenst… wij bouwen het voor je. Wij nemen je mee bij het hele traject, van het ontwerp tot aan het leidingwerk en de plaatsing van de keuken. Bij iedere stap weet je volledig waar we mee bezig zijn.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat je contact met ons heeft opgenomen maken we een afspraak om langs te komen. We gaan samen aan tafel zitten om een compleet beeld te krijgen van wat je precies wilt. Wordt het een moderne keuken of juist meer een retro keuken? We kijken samen naar recent gebouwde keukens om de smaak te bepalen en nemen door wat voor soort apparatuur er in de keuken geplaatst kan worden. 

Nadat we op één lijn zitten over de stijl van de keuken maken wij een offerte op zodat je inzicht hebt in de kosten. Wanneer er een akkoord is op de offerte gaan wij naar de tekentafel om het ontwerp te maken van de keuken. Dit doen we samen met onze binnenhuisarchitect. Wanneer het ontwerp volledig naar wens is starten we met de productie. De keuken wordt op maat gemaakt in onze professionele hightech werkplaats. Wanneer de productie klaar is komen we langs om de keuken te plaatsen. Na het plaatsen lopen we samen nog even alles na. We gaan pas weg als jij tevreden bent over het resultaat! 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wil je een oriënterend gesprek over de mogelijkheden voor jouw op maat gemaakte keuken? Ga dan naar ons contactformulier.